Плажните партита, летните фестивали и безкрайните нощи под звездите стават все по-далечен спомен, защото с настъпването на септември започваме да дочуваме звънеца, връщащ ни в еднообразното ежедневие.

А за тези от нас, които са родители, ангажиментите се увеличават двойно и тройно. Купуването на всички нови дрехи, раници, обувки, кутии за обяд, химикалки и пособия се превръщат в стрес и в проблем за семейния бюджет, или казано накратко (и съвсем честно) - в панически екшън. Добрата новина е, че има вариант, при който да се съчетае полезното с приятното. С удоволствие ще ви предоставим един малко по-различен и поносим прочит на така добре познатия ни есенен "урок за напреднали", наречен "Back to school".

Забравете за лутането из града в търсене на всичко необходимо от вашия списък. Тичането по задачи в кошмарните столични задръствания ни стимулират да зарежем всички и да се ориентираме към купуване на еднопосочен билет - към Sofia Ring Mall. Там ще намерите една пълна и  чудесна селекция от подбрани стоки и изненади за вас и всички членове на вашето семейство. Защото тази година екипът на любимия ни мол  в полите на Витоша наистина се е постарал.

Започваме с проблемите, които настъпват, когато трябва да подготвим по-голямото си дете за училище, а по-малкият ни наследник е решил, че му е станало скучно - този "чуден" момент, в който се налага да станем "многоръкия Шива" - да купуваме учебници и да забавляваме малчуганите си едновременно с това. Екипът на FUN Park се е погрижил за тези ситуации, като предостави възможност на посетителите си при закупуване на билет да получат втори - безплатен, до края на месеца. Това е една отлична опция, с която да предоставим безброй забавни моменти за мъниците, докато вършим полезна работа. На територията на Ring mall за учениците е предвидена станалата вече хит фото кабина, в която могат да си направят снимка и да я получат като подарък в комплект с учебна програма за годината. Ето как ще можете да спестите и едно неизбежно ходене до фотото!

За най-любознателните малки читатели пък са подготвени любими детски приказки от цял свят, които ще могат да се слушат всеки уикенд в пространството пред Notos Galleries. А а след като бъдат потопени във вълшебния свят на литературата, децата ще порисуват на спокойствие на масите в зоната!

Ако сте търсачи на екстремните изживявания, обичате да карате скоростно, но безопасно, или гледате "Бързи и яростни" прекалено често, ви съветваме да се отбиете в Ring Mall, защото само там ще ползвате 30% намаление на цените от 10 до 30 септември в уникалната за столицата картинг писта.

Нека да не пропускаме да споменем, че, освен за наследниците си, е добре (и направо задължително) да се погрижим и за себе си и септемврийският шопинг е точният момент за това. Всичко, което е нужно за цялото семейство,  ще намерите на повече от промоционални цени в мола с най-добрата гледка в София. И тъй като местата, в които можете да намерите най-добрите цени са доста, ще изброим само малка част от тях :

  •  До 70% намаление на дамска, мъжка и детска мода, аксесоари и интериор в Notos Galleries
  •  До 70% отстъпка на всички обувки в Mat Star
  • При всяка покупка над 60 лв. от цялата детска колекция в H&M, получавате 20% отстъпка за всеки артикул
  • Ексклузивни намаления с 20% в модния бранд House за периода от 12 до 16 септември ще зарадват модните ентусиасти, а в магазин Sinsay всеки втори артикул ще е на 50% от реалната си цена
  • 30% намаление на артикулите на модния бранд TIMEOUT за периода Back to school
  • Ако трябва да купувате очила, правилното място е оптика FOX,  в която до 29.09 ще ползвате до -50% от цената на слънчеви очила, до -40% от цената на контактните лещи и до -40% на всички SEIKO стъкла.

В продължение на цял месец в Sofia Ring Mall ще се насладите на една по-различна, по-цветна и по-разчупена училищна атмосфера, благодарение на разнообразна колекция от изненади за всички посетители. В това число и голямата изненада - фен среща с любимата на тийнейджърите група СкандаУ!