Синовете на поп фолк изпълнителя Милко Калайджиев - близнаците Антонио и Александър вече са студенти в мечтаните от тях специалности.

Вижте снимки на Антонио и Александър >>

Близнаците, които тази година бяха абитуриенти, поемат в различни посоки не само професионално. Антонио вече е в София, където учи архитектура в УАСГ, а Александър е заминал за Плевен, за да стане лекар.

"За тези специалности има бъдеще в България. За съжаление ние даваме готова работна ръка на Европа, страхотни деца напускат България. Тук образованието е хубаво, подготовката е хубава", споделя гордият баща пред телевизия "Планета".

Братята са възпитаници на Езиковата гимназия в Хасково. Преди време те споделиха, че не смятат да се занимават с музика професионално, а славата и публичността изобщо не ги влекат. Антонио смяташе да замине за Милано, където да се посвети на тайните на архитектурата или интериорния дизайн, но после е променил решението си и е решил да остане у нас.

"За съжаление ние даваме готова работна ръка на Европа, страхотни деца напускат България. Тук образованието е хубаво, подготовката е хубава", сподели Милко Калайджиев.