Ако някои жени използват топлите вечери на август за чаша вино, докато сценично се наслаждават на добър летен роман, някои други - като мен, спорят с двугодишно дете (доколкото може да се спори), че дрехите, които носи от батко си са много хубави, докато то демонстративно се напишква на пода. Защото иска нови.

Още предишния път ви споменах, че съм героиня. Всъщност казах ви, че съм майка на три деца (и куче), но това е същото, защото се боря с доста демони. Един от тях сега се е вселил в дете номер три, което за разлика от майка си (която на две години дори не можеше да говори), сега се е заяло, че няма да носи само стари неща. Темата вкъщи бе повдигната след като получихме всичко, което си поръчахме от Market.dir.bg миналия път.

И докато продължаваме да попълваме списъка с неща за училище на тийнеджърката, стягаме и първокласник, сега избираме и за дребосъка.  

Pippello Bikes Детско дървено колело за баланс Z - 12" от Market.dir.bg

Купи

За да спечелим точки пред малкия, му избрахме дълго отлаганото колело за баланс. Докато през първата година се учеше да ходи без да пада, сега изглежда предстои да се учи да кара без да пада. Много от родителите покрай мен се хвалят, че ако децата започнат с балансиращо колело, след това много по-лесно свикват и на по-голямо, дори рядко се налага използването на помощни колела. И понеже нямам нерви за излишни падания, купувам най-щадящия за мен (и за детето) вариант.

Goki Детска дъска за писане от Market.dir.bg

Купи

За да се доближи до усещането, че е важен, колкото учениците, избираме за малкия и тази дъска, на която може да драска и трие на воля. А при добро настроение и желание, батко му може да му покаже как се пишат някои цифри, когато самият той ги научи в училище (повярвайте, преди първи клас не държа децата ми да знаят и една буква. И каката не знаеше, а вървеше с темповете на нейните вундеркинд съученици).

Cerda Детска 3D раница Avengers от Market.dir.bg

Купи

Изпълняваме и едно последно желание на малкия с тази раничка. Тъй като и той от септември ще тръгне на ясла, трябва да е готов за това. Не че старата раница на брат му не върши работа, но кой да устои на тези "Отмъстители".

Despicable Me Детски комплект Minions от Market.dir.bg

Купи
Често се старая да купувам неща, които поне две от децата ми могат да ползват. В случая този комплект ще послужи и за двамата синове. Освен това, когато е унисекс, нищо не пречи и на каката да си "краде" от него. 

Name it Детски памучни къси панталони от Market.dir.bg

Купи

Сега се връщаме към покупките за баткото. Всъщност, специално от тези супер сладки панталонки взимаме два броя, защото когато нещо е хубаво и удобно, защо да не го носят и двете момчета едновременно, а не едно след друго (като омалее на голямото).

PRIMIGI Детски сандали с логото на бранда от Market.dir.bg

Купи

Удобният сандал за дете, момче, с поведение, граничещо с хиперактивност, е много важно условие при избора на обувки за нас. Затова никога не правим компромиси. А и вече имаме (не ние, бъдещият първолак) няколко шева на челото, които щедро си подари на предишното море.

Reebok Маратонки Studio Beat с намаление от Market.dir.bg

Купи

И когато говорим за удобство, маратонката е следващият супер важен избор за нас. Трябва да поддържа добре петата, в същото време да е устойчива и на хиперактивността, която първокласникът демонстрира. Тези маратонки ги очаква много сериозно третиране. 

Adidas кецове Advantage от Market.dir.bg

Купи 

Много често посягаме към дамските стоки, когато става дума за дъщеря ми. Специално тези кецове хем са супер удобни, хем могат да се носят с всичко, дори с пола. Даже, май ще поръчам едни и за себе си. Какво пък, няма само учениците да са на почит! 

Несесер Череп с цветя от Market.dir.bg

Купи

Тази поредица с цветни черепи е сред любимите на дъщеря ми. Обожава черепи, а когато те не изглеждат страшно, аз също съм съгласна да ги има на мешката, несесера, дори на плажната кърпа или на възглавницата.  

Gipta Тетрадка Flamingo от Market.dir.bg

Купи

Вече няколко години сме играли филма да обикаляме по книжарници, в които често плащаме цена само заради логото на дадена тетрадка или тефтер, или за да хванем намаление, сме обикаляли по борси и квартални книжарнички, заради които ни отива цял ден в пазаруване. Откакто имам и първокласник, още повече и дете на две, подобно начинание ми се струва невъзможно. Затова тази година поръчвам всички тетрадки онлайн.

Gipta Тетрадка Attention кучета от Market.dir.bg

Купи

Няма как да подминем и момчетата. Двамата се влюбиха в тези кученца, и макар редовете да са широки, големият си я поиска, защото "когато стана втори клас, ще си я ползвам". Не знаех, че е наясно кога точно започват с широките редове, явно каката го държи информиран. 

Erich Krause Акварелни бои за рисуване с UV защита от Market.dir.bg

Купи

Когато става дума за рисуване, също не правим компромиси, защото това беше единственото нещо, което държеше каката далеч от електронните устройства по време на дългите две години на пандемия. Страстта ѝ се доказа още в ранните детски години, а впоследствие посети и няколко курса, които затвърдиха, че тя има талант в тази посока. Не питайте как рисува мен... (добре де, в творбите ѝ съм винаги рошава и ядосана).

С това може да се каже, че имаме един добър списък с изпълнени покупки за училище, че и за яслата. Макар че там има още какво да се желае. Така или иначе, пазаруването за нас ще продължи, защото ако не разпределя покупките и всичко ми се събере накуп, голямото пазаруване наистина става голямо... и невъзможно.

А трябва да отбележим и, че всички продукти може да намерите в сайта на Market.dir.bg, които при регистрация и първа покупка над 50лв., ви подаряват 15лв.!