Да си майка на три деца е достатъчно голямо предизвикателство, особено ако са на възраст - тийнейджър, бъдещ ученик и едно в яслена възраст, или както го наричат бабите (както и да звучи) - изтърсака. И сякаш не стига, че балансирам между крайно различни интереси и собствените си нерви, а идва и напрежение отвън - война в съседство, политическа криза и инфлация.

Но тъй като да имам три деца е предимно личен избор, няма да говорим за това колко онеправдани сме ние, тиквените героини, а за това как рационално използваме бързо изчерпващите се ресурси от време, нерви и пари. 

Началото на учебната година е на хвърлей време, а вече няколко години сме играли филма изнервена майка с дете в количка, второ - тичащо на всички посоки в мола, и каката, която се срамува от тази картина и се прави, че не е с нас (но ѝ трябват пари и стои наблизо). Всичко това, очаквано, приключва със скандал и с клетвата "никога повече".

Затова тази година, докато дребното разхвърля бясно играчки в стаята си, тийнейджърката си избира през телефона лично нещата за училище, а с дете номер две правим това заедно в Market.dir.bg. Започваме отсега, защото ако чакаме последния момент, има опасност да не успеем с всички покупки, а, както казахме, доброто планиране с три деца е в основата на оцеляването.

Дъвчащи таблетки Natural Factors Multi-Vitamin & Minerals Big Friends от Market.dir.bg

Купи

Витамините са важна част от покупките ни, защото отвсякъде ни залива информация за дебнещи вируси. И докато плодовете и зеленчуците не са на почит у нас, дъвчащи таблетки мултивитамини са сред любимите. В тях намираме всичко необходимо, за да сме спокойни за подсилването на детския имунитет и мога да ги давам и на трите си деца.

Nobo Кокетна малка раница с флорални мотиви с намаление от Market.dir.bg

Купи

Каката отдавна не носи традиционната ученическа раница, която да побира формат А4. Тя предпочита модерните по-малки ранички, в които да се побере обядът ѝ (ако сколасаме да сложим такъв), гримовете, телефона и няколко тетрадки.

Diadora Маратонки Eagle с намаление от Market.dir.bg

Купи

Няма как учебната година да не започне с нови маратонки, особено, когато са подходящи за бягане. Спортните занимания на голямата ми дъщеря са ни убедили, че на първо място е важно обувката да е удобна. 

Rifle Памучна тениска с логото на бранда - праскова с намаление от Market.dir.bg

Купи

Първокласникът пък трябва да е облечен "от до", както казва самият той. Започваме покупките за него с тази разкошна тениска, която той сам си избра, а това, че е намалена е бонус за семейния бюджет.

Chicco Детска бяла памучна тениска с цветна щампа с намаление от Market.dir.bg

 

Купи

И тъй като далеч няма да минем само с една тениска, избираме още една от голямото разнообразние, което този онлайн магазин ни предлага. Лека и удобна, избрана лично от бъдещия първокласник.

Stor Детска квадратна бутилка MICKEY от Market.dir.bg

Купи

За първокласника избираме и цветна бутилка, с която не само да се хвали сред новите си съученици колко е готина, но и да стимулираме по-честото пиене на вода, докато е през целия ден в училище без възможност да го наблюдавам какви ги върши. В училище няма да има "леличка", която да следи дали пие вода.

ASOBU Двустенна термо бутилка с Bluetooth колонка - 500 мл WIRELESS от Market.dir.bg

Купи

Тинейджърката, която предпочита по-изчистена визия (за мое щастие), пък се спря на термобутилка с безжичен високоговорител, с който да слуша и музика. Bluetooth колонката лесно се синхронизира с всеки телефон или iPad, докато температурата на водата се запазва с часове. Отделно от това, сме крайни противници на ежедневното купуване на пластмасови бутилки с вода и, за щастие, еко поведението сред връстниците на дъщеря ми е модерно.

Sharenoto Тефтерче Къща в морето от Market.dir.bg

Купи

Споменах ли, че в цялата суматоха има и едно четириного космато сладурче вкъщи? Ако не съм, тук е моментът. Кучето ни надъвка любимия тефтер на каката, който имаше фунцкия на лексикон. Затова имаме спешна нужда от нов и то още преди началото на учебната година. 

Mayoral Детски памучен комплект с къси панталони и тениска с щампа от Market.dir.bg

Купи

За първокласника ще ни е нужен и нов комплект тениска и къси панталони, с който да се чувства добре и удобно в по-топлата част от годината. Често в обедните часове изкарват времето си навън, когато е слънчево и приятно. 

KSG crafts Детски комплект за рисуване по номера с акрилни бои - Санбернар от Market.dir.bg

Купи

Когато каката беше първи клас в същото училище, в което тръгва и малкият, ни поискаха нещо занимателно за часовете по интереси. Тогава нямаме толкова опции за избор, но сега ще предложим този комплект за рисуване.

Спирам дотук, макар това далеч да не е всичко. Ако майка на три деца се побира в една статия с няколко продукта, тя или е измислен филмов герой, или е супер богата с минимум една домашна помощница, която върши всичко вместо нея. На следващото пазаруване ще помислим не само за каката и баткото, но и за малкото, защото започва да вижда, че идват пратки за другите, докато неговите дрехи вадим изпод легла и вакумни торби.

Трябва да отбележим, че всички продукти можете да намерите в сайта на Market.dir.bg, които при регистрация и първа покупка над 50лв., ви подаряват 15лв.!