Днес Виктория Бекъм е супер успешен дизайнер с име, познато в целия свят. Но не винаги успехът е вървял ръка за ръка с половинката на Дейвид Бекъм.

Вижте снимки от ревюто на Вики в Лондон >>

"Наложи ми да се науча страшно много от работата. Изключително важно е да се приемаш такъв, какъвто си. Винаги съм го твърдяла, още от времето на Spice Girls, когато бях млада и неопитна. Трябва да вървиш напред и да вярваш в себе си. Никога не съм била популярно момиче в училище. И не ми беше лесно. Но не си струва да се предаваш, ако ти казват постоянно "не". Просто трябва да работиш усърдно и да се обкръжиш с верни хора", съветва Бекъм, цитирана от Cosmopolitan.

Преди няколко дни бе първото участие на Виктория на Седмицата на модата в Лондон, която традиционно представяше колекциите си в Ню Йорк. Събитието не по повод 10-годишнината на марката й.

Шоуто беше в елегантна галерия до магазина на Бекъм в квартала Мейфеър. Дизайнерката заложи на някои от най-успешните модели за юбилейната си колекция, ползвайки елементи от мъжката мода, панталони с широки или тесни крачоли и меко падащи рокли с гол гръб.

След ревюто развълнуваната Виктория Бекъм разцелува и прегърна съпруга си и децата си, които седяха на първия ред. В Инстаграм тя публикува и снимка с родителите си, които я подкрепят във всяко едно начинание.