Всеки от нас има своите любими неща - любим цвят, любима песен, любим отбор, любима храна - списъкът може да бъде много дълъг. За любимите неща ще говорим и в тази рубрика -ще разказваме интересни истории за любимите продукти в Lidl. Различни клиенти, сред които и известни личности, ще споделят своя личен опит, какво харесват в тези продукти, как ги използват.

А любимите продукти в Lidl са много. Според мащабен вкусов тест на продуктите собствена марка, проведен през 2019 и 2020 г., 87% от българите одобриха вкуса на продуктите. Тестът бе проведен през по метода на т.нар. сляп тест (blind test), при който тестващите не виждат опаковките на продуктите и не разполагат с информация за марка или производител. Резултатите от вкусовия тест, в който се включиха над 8000 души, както и на база на различни инициативи, в които семейства от цялата страна споделяха своя опит с продуктите на веригата, потвърдиха че всеки има нещо любимо в Lidl. Именно на това е посветена тази рубрика - на любимите продукти в Lidl и на историите, които стоят зад тях.

Как и защо нещо ни става любимо, с какво свързваме любимия вкус? Може ли един шоколад или кофичка заквасена сметана да се превърнат в семейна история? Как любимото червено вино от Lidl събира на една маса хора, които не са се виждали от години, и как една баница със сирене "Родна стряха" събира под един покрив приятели за цял живот.

Това са само част от историите, които могат да бъдат разказани в "Моето любимо в Lidl". Не пропускайте 22 март, когато освен пролетта в рубриката ще посрещнем и първата история от тази рубрика.

* съдържание на Лидл