Изпълнителят ще покаже друго, непознато лице с грандиозния спектакъл "ДруGоy" това лято. Киркоров ще представи ново невиждано досега шоу, създадено по последните свръхмодерни технологии – 3D мапинг, сцена на няколко нива, огромни декори и въздушна акробатика.

Почитателите на най-богатия артист в руския шоубизнес ще могат да чуят нови интерпретации на старите му хитове. Грандиозното национално турне през лятото ще започне в София в зала 1 на НДК на 29 юни. Концертите ще продължат на 30 юни в Пловдив, 2 юли в Бургас и 5 юли в неговия роден град Варна.

Киркоров обещава да взриви българската публика с най-скъпото шоу, за реализацията, на което са похарчени 3 милиона евро. Концертът е изнасян единствено в Москва, където е бил сравнен по мащаб и зрелище със спектаклите на най-големите звезди от световната сцена.

Цената на билета за "ДруGоy" във всеки град е от 30 до 100 лв.

"Това е гнусна клевета към г-н Киркоров. Той няма да остави нещата така. Темата със сигурност ще бъде повдигната и той лично ще обясни, когато пристигне в София на 28 юни". Така Гермашевская коментира скандала около певеца за нарушаване на авторските права на българските композитори.