Влизането на Краси Радков в риалити шоуто бе представено за bTV Новините  от Мариана Векилска. Докато на сцената тече усилна репетиция, Краси преглежда дрехите, които ще облича в шоуто. В почивката изпробва и стола, на който ще седне - "много добър стол, издържа до 120 кг, не е електрически, много е удобен", казва той. Досега никога не му се е случвало да е част от жури. Предпочита да радва хората, пред това да ги разочарова.

"Харесва ми, че идвам в такъв момент, в който журито няма чак такава сила да гони хора, а повече се забавлява. Аз идвам на лесното". И двете водещи на шоуто са му любими, работили са много пъти заедно. Краси се кани да е строг съдия, редом с Любен Дилов и Хилда Казасян - да е "лошото ченге" в групата, а най-важен критерий за него ще бъде да се забавлява.

Едната от водещите е Мария Игнатова, популярна от "Господари на ефира" на продуцентите Глобал Вижън, с които bTV също се раздели наскоро. Въпреки това тя остава в "България търси талант".

Магърдич Халваджиян по-късно взриви публиката на „България търси талант” с изненадващата си поява с торта за Краси Радков, като предизвика фурор с изненадващата си поява на сцената. Продуцентът се появи малко, след като очевидно притесненият Краси Радков обясни: "Чувствам се като дете, което - и да се изпусне в памперса - се чувства щастливо".

Водещите обявиха, че имат изненада за него - отстраненият член на журито излезе пред бившите си колеги и зрителите. Публиката го аплодира бурно и стана на крака, за да го посрещне, като скандираше името му. Приятна изненада за всички беше обръщението на уволнения продуцент: „Дами и господа, Краси има рожден ден! Тук съм, за да направя нещо много важно…И то е – да пожелая на Краси успех, защото това шоу е най-гледаното. Той заема мястото ми на стола на съдия и аз искам той да го направи по най-добрия начин! Обичам го и искам той да се справи страхотно с тази роля! Краси – успех!”