Парчето „Искам твоята“ е в стил неосоул и ар ен би и има много мъжкарско, но и закачливо звучене. Текстът се плъзга по музиката като флирт и пресъздава познатата на всички мъже тръпка от случайната среща с красива жена, от събудения инстинкт на „ловеца“, от опияняващата победа да си доминиращият в играта на любов и сбъднати желания.

„Искам твоята“ е само първият от серия музикални проекти, с които се е захванал талантливият изпълнител и автор. То обаче е парчето, което кара Din-Yo да се чувства най-близо до собствената си същност. „В тази песен съм 100 % аз“ – казва Din-Yo. След участията му в общи проекти с група Еко, това е неговото първо абсолютно самостоятелно парче, в което влага огромна част от себе си и своя флирт с музиката. Аранжиментът на „Искам твоята“ е дело на Bate Pesho, Coco Beat.

За да придаде цвят и плътност на песента, Din-Yo кани за своя дуетна партньорка страхотната джаз изпълнителка Марина Драгомирецкая. Марина се отличава с интересен, жив, изпълнен с енергия вокал, който придава интимност на атмосферата в песента. Двамата са свързани със здраво приятелство помежду си от няколко години, след като се срещат за пръв път в "Училище за певци" D Stars, където в момента тя е асистент-преподавател по вокално майсторство и солист-изпълнител. Марина успява да намери време между репетициите за мюзикъла "Чикаго" в Музикалния театър, където се появява в ролята на Рокси и собствените си джазови проекти „Lady in blues“; „Jazz-Rocking Pop“, „Tribute to Horace Silver“, „Февруари за двама“ и да се впусне в музикалния флирт „Искам твоята“ в StudioBuster. Двамата с Din-Yo заснемат и фотосесия, дело на Георги Георгиев – Ze, която с изчистено и стилно внушение пресъздава атмосферата на нощния клуб – сцена на горещи погледи, случайни докосвания и разпалени апетити, създаващи сладката илюзия, че можеш да получиш всичко в една нощ - тази.