На VIP терминала на летище София ги посрещнаха много върли фенове, който дълго скандираха имената на Дейв, Мартин и Анди, съобщиха от София мюзик ентърпрайсис.

Тримата помахаха на посрещачите, като само Анди не бързаше да влиза в очакващите ги автомобили. Последен от тримата се появи Дейв, който весело поздрави събралото се множество. Той потегли първи към хотела, където вече го очакваха четири масажистки.

Тази вечер е дългоочакваната повторна изява на Depeche Mode пред многохилядната българска публика.

Входовете на стадион "Локомотив" ще бъдат отворени в 17.30 ч. Движението по бул. Рожен ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май. Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява Depeche Mode, ще се качи на сцената в 20.00 ч. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появат около 21.00 ч, като шоуто им ще продължи повече от два часа!

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на Depeche Mode. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май е концертът им в Атина. След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първия им концерт е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.