„Трагедията за мен лично и за Галин беше, че гледаме детето си в кувьоз, че е малко и безпомощно и че не можем по никакъв начин да му помогнем... Да знаеш, че това е твоето дете и да не можеш да го гушнеш, да го прегърнеш, да го усетиш, да усети майка си... Толкова време си го чакал!... Плачехме си всеки път!” - споделя през сълзи фолк дивата пред Венета Райкова.

„Първи аз го видях и направо всичко ми се обърна!” – спомня си Галин първата среща със сина си. След операцията фолк дивата не може да става, затова той снима малкия Стефан с телефона си и така Галена за пръв вижда път детето си. Следват дълги седмици, в които двойката се радва на новината за всеки наддаен грам тегло на малкия...

„Аз наистина избягвам прожекторите и ако трябва да бъдем точни, това е първото мое телевизионно интервю!” – споделя Галин и признава, че нито е търсил контакт със Слави Трифонов по повод скечовете в предаването му, нито има намерение да го съди. Двамата отричат публикуваните в някои издания снимки да са на малкия Стефан.
Вижте снимки от дома на Галена и Галин >>