Другите звезди във формата и техните партньори ще представят други "танци на народите" след седмица във формата. А те са: Графа и 17 годишната Юлия Андронова, които ще тропнат кръшна ръченица, Крyм Савов и съпругата на Памбос Агапиу Мария с тракийско право хоро, Етиен Леви и националната състезателка по спортни танци Ива Григорова с руско цигански романс, Миодраг Иванов и Павлина със сиртаки, спортният журналист Тодор Кирков и партньорката му Петя Димитрова с четворно хоро, Краси Радков и Елена Илиева с дайчово хоро, съпругата на Краси
Станислава Ганчева и Георги Михов с фламенко, Бианка Панова и Светослав Василев с грузински танц, Аксиния, която вече е блондинка и Стоян Стоянов с индийски народен танц, психоложката Мадлен Алгафари и Александър с ирландски народен танц, певицата Кристина Димитрова и Николай Манолов с варненски танц. "Мисиите" на участниците раздаде Мис България 2007 Юлия Юревич.
Вижте снимки на танцуващите модели Аксиния и Венета >>

След седмица в шоуто танц ще представят и водещите на Dancing Stars 2 Елена Петрова и Димитър Павлов.

Професионално жури ще оценява участниците в шоуто. Това са Мария Гигова, Илияна Раева и Памбос Агапиу. По време на първия епизод от Dancing Stars 2 на сцената се представи руският балет Тодес.