Популярният като българския Фродо ТВ водещ ще замести Иван и Андрей още от тази събота. Телевизионната двойка се отказва от предаването, което ги направи популярни, в името на новото си вечерно шоу.

Вито ще трябва да балансира между спорещите и вече е получил ценни съвети от Иван и Андрей. Саръиванов твърди, че не го притеснява дали зрителите ще свързват "Сблъсък" само с Иван и Андрей. "Ние сме се разбрали кое как трябва да се случва, те ми дадоха ценни съвети и указания и не виждам причина нещата да не се получат. Това обаче не означава, че няма да водя и втория сезон на "Цената на истината", заканва се Вито.

Вижте снимки на Витомир Саръиванов >>

Междувременно на пресконференция Иван и Андрей представиха екипа на новото си вечерно шоу по Нова телевизия. Двамата обещават да бъдат сериозни и да поднасят нещата с тънък хумор и позитивен дух.

Журналистът Антон Стефанов, който е водил и "Всяка неделя", напуска "Седмичен Труд", за да се отдаде изцяло на работата с гостите на предаването.

Дони ще е музикален редактор и музикален продуцент, а главен редактор на предаването е Мирон Крумов, който стои зад успешната реализация на предаванията "Сблъсък", "10-те най", "Градски легенди" и "Станция нова".

В основата на бенда "МузикантиТЕ" са група "ТЕ", а в балета ще има и мъже танцьори, за радост на дамската публика.

Първи гост на шоуто 14 декември ще бъде внезапно напусналият телевизията Николай Бареков , за който се очаква да вдигне завесата около мистериите в ТВ-кариерата си.

Вижте снимки на Иван и Андрей >>