Първи гост на двамата водещи стана новинарят Николай Бареков, който сподели, че е напуснал телевизията защото не може да бъде обикновен служител в новинарски екип. Той обяви, че освен от министър-председателя Бойко Борисов, морална подкрепа след напускането си на bTV изненадващо е получил и от лидерите на ДСБ и "Атака" - Иван Костов и Волен Сидеров. От залата го аплодираха неговата съпруга Евгения и малкия Николай Бареков.

Часове преди концерта си в София в студиото дойде и вокалът на „Simple Minds” Джим Кер. Ники Кънчев изненада шотландеца с фланелка на Стилиян Петров, бивш играч на „Селтик”.

За доброто настроение на публика и гости се грижи 12-членият бенд “МузикантиТЕ” с вокалистите Преслава Пейчева, Ясен Зердев и Веси, а балетът е поверен на професионалните танцьорки Яна Акимова и Елена Добрикова.

В екипа на новото предаване са Антон Стефанов, който е водил и "Всяка неделя", Дони, музикален продуцент, а главен редактор на предаването е Мирон Крумов, който стои зад успешната реализация на предаванията "Сблъсък", "10-те най", "Градски легенди" и "Станция нова".

Вижте снимки >>

ИЗБРАНО