Мравката от хитовия спектакъл на Сашо Морфов "Хъшове" в Народния не коментира с лошо рокадата. "Не сме се карали с професора. От предаването си тръгнах аз, защото имам много интересни предложения. Възхищавам се от Хачо, обръщам се към него със Сър", парира негативните клюки Евгени.

Кака Лара останала не по-малко изненадана от новината. "Досега не съм работила с Хачо и малко ме е шубе от него. Той ми каза: Не питам никого, избирам и нареждам".

За TV.dir.bg обаче от БНТ съобщиха, че предаването „Полет над нощта” е спряно до провеждането на конкурс за нов водещ и след одобрението му от ръководството на БНТ. "Нито един режисьор на предаване не може еднолично да взима решение за смяната и назначаването на нови водещи, без това да е одобрено от ръководството на БНТ.

Лара Береану няма да бъде водещ на предаването „Полет над нощта”, защото в БНТ няма практика един човек да бъде водещ на двете предавания едновременно. Към този момент тя е водещ на предаването „Всички пред екрана” - съобщават от националната телевизия. По-късно днес стана известно, че предаване няма да има само днес, 8 януари.

От следващата седмица предаването продължава в досегашния си формат и час на излъчване  - всеки петък от 00.10 по БНТ 1 и БНТ Сат. Десислава Добрева ще бъде водещ на предаването „Полет над нощта” в следващите три месеца.

След тези три месеца предаването ще води Константина  Петрова. За Константина това няма бъде първата й изява в ефира на БНТ, защото на 7 ноември тя спечели кастинга за водещ в празничната емисия „По света и у нас”. В деня, когато БНТ чества своя 50-годишен юбилей, тя бе избрана от професионално и авторитетно жури да закрие централната информационна емисия.