Той се казва Явор Янакиев, но всичко го познават като 100 Кила или "Килата, бейби", или "Килата, майка". Вероятно сте чували за него какво ли не: че напуснал училище, за да се грижи за по-малкия си брат, че е "столичен варненец", че е правил какви ли не щуротии, че се върна в училище, за да завърши средното си образование през миналата година, че е лошо момче, че се е забърквал в доста сериозни неприятности и е имал сблъсъци със закона и т.н.

Някои от историите, които сте чували за Килата, са истина, други са силно преувеличени, но в днешната ни среща научаваме от първа ръка или от "първи Кила" за първите пъти в живота на Явор Янакиев в рубриката "Сефте".

Първата работа, която 100 Кила напуска, е като продавач на сладолед и добре че я е напуснал, иначе във Варна все още можеха да имат един колоритен и забавен сладоледаджия, но българският рап щеше да изгуби много.

Противно на всички слухове, Явор е категоричен, когато заявява:

"Никога не съм нарушавал закона".

Вие си изберете дали да му повярвате, или не.

Типично в стила на Килата, от онова, което казва рапърът, никой не може да бъде сигурен кога е сериозен и говори чистата истина и кога се шегува.

Сещате ли се например да сте виждали някога Янакиев с чанта тип "диагоналка"? Той твърди, че никога не излиза без такава. Дали?

Но ето нещо, за което всички му вярваме... Явор може и да се върна в училище, за да завърши средното си образование през 2020 г., но човекът така и не успя да отиде на бал, заради корнавирус пандемията, която стопира всички масови мероприятия през миналата година.

Затова първият му спомен от абитуриентския му бал е, че... отмениха баловете.

На Килата явно не му е писано да бъде абитуриент!

За да разберете кога е била първата му любовна среща, за първия път, когато е участвал в бой, кога и в кого се е влюбил за първи път и за да чуете неподражаемия му смях, гледайте видеото с рапъра 100 Кила.