Продължаващите от миналата година спекулации за раздор между Магърдич Халваджиян и Димитър Рачков получиха дългоочакван отговор, при това лично от телевизионния продуцент. Той отрече конфликт и обвърза отпадането на актьора от "Като две капки вода" с натрупване на професионална умора.

"Къде е Рачков? Аз все викам така - айде да го оставим малко да почива този човек. Той е отшелник в момента, в изгнание и си почива. Защото той 20 години не е слязъл от екран. Не е ли време да си вземе малко отпуск и да си почине? Няма никаква интрига, каквато жълтите вестници търсят, между мен и Рачков, между компанията и Димитър. Такова нещо няма. Единственото, което има, е почивка, малко", коментира Халваджиян пред Мариян Станков-Мон Дьо в "Неделята на NOVA".

Продуцираното от него шоу "Като две капки вода" се завръща на тв екрана тази пролет в All Stars формат. В него от общо 65 участници в изданията досега са избрани 8 майстори на преобразяването. И този сезон единият водещ е Васил Василев-Зуека, но вместо Димитър Рачков, негов партньор вече ще бъде Герасим Георгиев-Геро.

"Имаше много отдавна идея да са само победителите. Доста трудна задача е да ги съберем, някои от тях изобщо не са в България. После взехме едно по-правилно решение. Не може всички най-атрактивни, защото в годините е имало страшни удари, но поне да се опитаме да отделим едни от най-атрактивните, които са направили истинско шоу и хората са се забавлявали страшно много с тях", обясни продуцентът Магърдич Халваджиян.