Част от тях бяха поканени, други платиха по 15 евро за места в малка зала. Но всички излязоха очаровани от концерта.

"Беше лудо, публиката се освободи напълно, беше невероятно да ги видим в тези условия, особено на тази цена", възкликна Ерик, един от почитателите, на излизане от концерта. Митичната група заби в малката зала Трабандо в североизточната част на френската столица.

350 билета бяха разграбени сутринта в рамките на няколко минути.

Останалите до 700 места бяха заети от специално поканени гости, сред които Дафне Гинес, супермоделът Наталия Водянова, бившият тенисист Анри Льоконт, френският певец Рафаел и телевизионният водещи Наги.

Малко преди началото на концерта в девет вечерта, четиримата музиканти дойдоха с лимузина. Спряха пред входа за артисти, дадоха няколко автографа и влязоха вътре.

Час и двайсет минути продължи концертът, вместо обявените първоначално 30 минути.

Стоунс изсвириха десетина от своите известни парчета и още една неиздавана досега композиция от предстоящия им сборен албум.

"Не мога да повярвам, че още сме изправени. Можехте да си помислите, че един или двама от нас ще останат седнали, но не!", извика Мик Джагър по време на концерта.

"Беше изключително. Бих искал да се движа толкова добре като Мик и да съм толкова ентусиазиран като него на неговата възраст", радваше се Анри Льоконт в края на концерта.

"Беше фантастично. Тези момчета ви карат да се чувствате толкова млад, като десетгодишно дете", възкликна Наталия Водянова, придружена от един от синовете си.

"Бяха отлични, аз съм им почитател от 50 години, дотърчах много рано, за да получа билет тази сутрин. Знаех, че те репетират в Париж, че ще се случи нещо. Звукът беше много добър, мощен ", каза възхитен зрител, цитиран от БГНЕС.

"Беше лудо, те винаги са най-добрите. Всички скачахме, публиката се беше развихрила", каза друг фен, Жорж, който разказваше как Мик Джагър казал няколко думи на френски и свирил на хармоника.

След затварянето на вратите, организаторите пуснаха безплатно в залата още няколко от феновете неуспели да се снабдят със скъпоценния пропуск .

"Чаках два часа, но се озовах на 3 метра от Мик Джагър. Беше толкова хубаво да ги видиш от толкова близо", разказва преживяванията си Соня, една от почитателките, които успяха да се вмъкнат на концерта в последната минута.

Сред хората пред залата вървяха слухове за нови изненадващи концерти, които биха могли да организират Стоунс, дори и в залата Олимпия.

Промъкна се и информация за частен концерт на легендите за инвестиционния фонд Могадор следващия понеделник.