Усмивките, шегите, и доброто настроение са гарантирана част от среща с Андреа БандаБанда. В последните години чаровната софиянка натрупа още много почитатели и последователи в социалните мрежи и пред телевизионния екран, където е сред панелистите в предаването "На Кафе". 

Магическото завладява Анди още от дете. Първата и любима играчка е магическа пръчка.

"Стъклена магическа пръчка с много брокат, подарък от моята кръстница. Бях малко момиче и под въздействието на всички приказки за кръстници-орисници, вярвах че това е магическата пръчка на моята кръстница Биляна Савова."

Званието "Мега сладка", Анди получава от фенове в интернет пространството. 

"Преди да се появя по телевизията имах един влог за кино култура, който поднових. "Дръж ми пуканките" отново е онлайн. Та, имах един фен, който под всяко нещо, което кача в социалните мрежи той пишеше - мега сладка.  Така ескалираха нещата, че той започна да ми подарява подаръци, но никога не е бих нахален и сваляч. Така много хора започнаха да ме наричат мега сладка, а дълго време даже, когато в инстаграм напишеш #мегасладка, излизаха снимки на торти и мои снимки." 

Любовта на Андреа към киното е от детските и години, а спомените от прожекциите на "Цар Лъв" в НДК, карат красивата водеща да запее емблематичната песен от лентата на "Дисни".

Първите спомени от любим сериал също са от миналия век.

"Вдовицата в бяло, какво друго. Децата на 90-е ще знаят." 

Какво си мисли Андреа, когато осъзнава, че е инфлуенсър, откъде идва името "БандаБанда" и кога за първи път злоупотребява с алкохол, можете да видите във видеото.