В навечерието на свети Валентин Дженифър Лопес и номинираният за "Оскар" Оуен Уилсън канят зрителите на забавна и трогателна романтична история "Омъжи се за мен", съобщават от "Форум филм". Премиерата на лентата е на 11 февруари 2022 г.

По думите им продкцията предлага оригинален и пикантен поглед към темите за любовта, брака и известността в модерния свят, доминиран от дигиталните комуникации и социалните мрежи, където единствена стойност имат броят последователи и харесвания, а целият ни живот е на показ.

Музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и новоизгряващата сензация Бастиан (в ролята влиза Малума, който прави своя дебют в киното) са буквално най-сексапилната светска двойка на Земята и всички са луди по техния романс. Докато тоталният им общ хит "Marry Me" се изкачва към върховете на класациите, двамата са на път да се оженят на специална церемония пред многомилионна публика на концерт, с който ще стартира световното им турне и ще се излъчва на живо по множество социални платформи.

Въпреки че не е фен, след бурна агитация от страна на дъщеря му Лу (Клоуи Колман, "Големите малки лъжи") и най-добрата му приятелка Паркър (Сара Силвърман, "Разбивачът Ралф"), разведеният учител по математика Чарли Гилбърт (Уилсън) отива на концерта. И защото животът не се случва по план, минути преди началото, Кат научава (по ирония на съдбата, именно от социалните мрежи), че Бастиан ѝ изневерява със собствената ѝ асистентка.

Докато познатият ѝ свят на любов, доверие и лоялност рухва за миг пред очите ѝ, певицата ненадейно среща погледа на Чарли и в момент на импулсивно умопомрачение, избира да се омъжи за него, пише БТА.

Режисьор е Кат Койро ("Случай с теб", She-Hulk), а сценарият е на Джон Роджърс (The Librarians), Тами Сагер (30 Rock) и Харпър Дил (The Mick) по графичния роман на Боби Кросби.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Снимка: Forum Film Bulgaria