Този февруари получаваме незабравим кино подарък за Свети Валентин. 

Точно навреме за празника на влюбените, една от най-великите любовни истории - "Титаник" се завръща на големия екран по случай 25-ата годишнина от премиерата си, във вариант, какъвто не сме виждали досега.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Грандиозната продукция на Джеймс Камерън ("Аватар", "Аватар: Природата на водата") идва в кината и IMAX в подобрена версия, като за първи път зрителите ще имат възможност да видят филма в ексклузивния формат HFR 3D от утре, 10 февруари.

Снимка: Forum Film Bulgaria

В специално видео самият Джеймс Камерън обръща поглед към създаването на "Титаник", с който режисьорът предефинира границите на възможното в кинопроизводството и ни уверява, че дори и да сме гледали филма, новата му версия, ще ни накара да се чувстваме, сякаш го гледаме за първи път. Подарете си едно незабравимо изживяване и гледайте "Титаник" както подобава - на големия екран, казва той.

"Титаник" разказва незабравимата, трагична история на принадлежащите на различни социални класи Джак (ДиКаприо) и Роуз (Уинслет), които се запознават и влюбват на борда на "Кораба на мечтите" - "Титаник", който на 15 април 1912 г., само четири дни след началото на първото си презокеанско плаване, се сблъсква с айсберг и потъва към дъното на Атлантическия океан, бележейки една от най-големите катастрофи в историята, причинила смъртта на над 1 500 човека.

Снимка: Getty Images

В ролите са Ленардо ДиКаприо, Кейт Уинслет, Били Зейн, Кати Бейтс, Франсис Фишър, Бърнард Хол, Бил Пакстън, Джонатан Хайд, Глория Стюарт, Виктор Гарбър.