Помните ли първото нещо, за което излъгахте мама и татко? Или първата ученическа любов? А какво ще кажете за първата голяма беля?

В новия епизод от поредицата #Сефте, заедно с актрисата Силвия Станоева се разхождаме из спомените ѝ, свързани именно с всички вълнуващи и понякога странни неща, които се случват за първи път в живота на човек.

Познаваме носителката на "Икар" за дебют като талантлива актриса от театралната сцена, виждали сме я на малък и голям екран, чували сме я как пее, не пропуснахме и първия ѝ самостоятелен моноспектакъл "33". Но днес за Силвия научаваме неща, които едва ли много хора знаят.

Така разбираме, че талантливата актриса от малка имала афинитет към пивото, макар днес вече да не е почитателка на хмела. 

"Истината е, че първият път, когато съм пила бира, съм била на една годинка. Разхождали сме се на някакъв пикник с майка ми и баща ми. И просто, както съм си седяла на килимчето, съм надигнала пластмасовата чашка с бира и дори имаме видеозапис от този момент. И майка ми казва "Николай, направи нещо! Тя пи бира!". Всъщност сега не обичам бира."

От спомените на Силвия става ясно още, че първата ѝ година изглежда като цяло е била изпълнена с "пивки" емоции и приключения.

"Пак като съм била на една годинка, със сестра ми сме си играли на терасата и тя казала "Може да си пийнем чайче...", а имало една лейка с нафта на терасата. И аз съм я надигнала и съм си пийнала наистина. После съм лежала в болницата и съм била на системи. Може да се каже, че от малка съм обичала да си пийвам разни неща..."

Не пропускайте новия епизод на #Сефте, за да научите още защо актрисата е отнесла лек родителски пердах след като решила да се люлее на собствената си люлка в собствения си двор, както и как се играе постановка на тоалетна чиния пред трима души публика във Франция.