Славин Славчев и Vintage Music Box представят на слушателите още един сингъл от предстоящия дебютен албум на изпълнителя. Музиката на Славин отново дава усещане за непреходност, придружено с висококачествен звук и стойностно послание. Песента е и своеобразен мост между поколенията, защото нейни автори са Живка Шопова (текст) и Константин Цеков (музика), които са пряко свързани с творчеството на група ФСБ. Аранжиментът е дело на добре познатия екип на Vintage Music Box.

Текстът пристига при Славин грижовно написан на ръка, а изпълнителят веднага го прегръща като свой. Така "ПОЧАКАЙ Я" започва да живее свой живот, разказвайки история за любовта, раздялата, намирането и прегръдката.

До края на годината очакваме и излизането на дебютния албум на певеца, който ще носи името "НОВ ПЪТ" и ще съдържа общо девет песни, шест от които са вече познати на публиката - "Нов път", "Да не сме сами", "Кръгла стая", "Не е лесно", "Само теб" и "Почакай я". В останалите три парчета изпълнителят и Vintage Music Box дават заявка както за авторско включване от Славин, така и за още интересни колаборации.

Снимка: PR