Трилърът "В капана на времето" на режисьора М. Найт Шаямалан оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, като регистрира приходи от 16,5 милиона щатски долара от продажба на билети през уикенда.

Филмът с участието на Гаел Гарсия Бернал и Вики Крипс разказва за младо семейство, което отива на почивка ваканция на самотен тропически остров, но почивката им се превръща в ужасно преживяване. Оказва се, че героите остаряват необяснимо и изключително бързо.

Режисьорът М. Найт Шаямалан е признат майстор в жанра. Той направи филмите "Шесто чувство" (1999) и "На парчета" (2016).

На втора позиция в североамериканската класация се нарежда екшънът "Змийски очи" с участието на Хенри Голдинг, който второ продължение на излязлата през 2009 г. лента "G.I. Joe: Изгревът на Кобра". Приходите от продажбите на билети възлизат на 13,4 милиона щатски долара.

Екшънът "Черната вдовица" на "Marvel Studios" със Скарлет Йохансон слезе на трета позиция с приходи от 11,6 милиона щатски долара.

Фаворитът на зрителите от миналия уикенд "Космически забивки: Новите легенди" падна до четвъртото място с приходи от 9,6 милиона щатски долара, което е срив с 69%.

В първата петица обаче продължава да бъде и посленото заглавие от поредицата "Бързи и яростни", чийто приходи възлизат на 4,7 милиона долара този уикенд.

През почивните дни продукциите в североамериканския бокс-офис донесоха приходи на обща стойност от около 68 милиона щатски долара, предава БТА. Това е доста слаб резултат, след като преди три седмици само "Черната вдовица" отчете печалба от 80 милиона щатски долара.