Този път няма да говорим само за тенденции във връзка с предстоящия сезон. И не защото вече го направихме в предишен материал, а защото понякога сами можем да проектираме цялостната си фешън визия. И тя би изглеждала много по-запомняща се и красива, когато е съобразена не само с последните писъци на модата, а най-вече със собствения стил. В модата няма писани правила. Всеки сезон се налагат определени тенденции, които всяка дама би могла да пречупи през призмата на своите лични предпочитания. И съвсем не мисля, че трябва да се подчиняваме стриктно на всеки сезонен репорт. Понякога големите брандове налагат правила в модата, които не отговарят на всяко тяло или вкус. Тепърва ще споделям местенца и сайтове, където бихте могли да откривате своите "must have" находки, които са повече от бюджетно достъпни и едновременно с това супер подходящи.

Вижте снимки >>

 Рутинното пазаруване от едни и същи места ограничава разнообразието в съчетаване на цялостна визия. Избирането на артикули от нови и неподозирани сайтове или офлайн магазини, може да бъде изненадващо добра идея. Особено когато влагате въображение и умеете да си представяте точно как искате да изглеждате, много преди да пазарувате. Спонтанното търсене почти винаги крие риск от купуване на дреха, която никога няма да облечете и ще остане завинаги недокосната във вашия гардероб.

Имаме още няколко дни лято, което и тази година се изнизва между пръстите ни, както пясъкът на плажа. Денят минава все по-бързо, времето захладнява, а сутрините и вечерите започват да се усещат все по-студени. Щастливи сме, че топлите лъчи продължават да ни радват дори и през месец октомври. И като заговорихме за есента, определено не трябва да се настройваме минорно. Защото това е сезонът на смелите съчетания и комбинации на различни видове материи.

Днес съм избрала три изумително практични визии, за които ми помогна един от най-обещаващите български сайтове за мода - Trendo.bg. За да бъда максимално честна с вас, определено мога да споделя, че с тях си гарантирате безпроблемна и сигурна доставка и най-важното: перфектно съотношение между качество и цена. И за да не бъда голословна, предлагам да преминем към цялостните аутфити, които успях да сглобя за 20-минутен бърз "search" из онлайн магазина на чаша топъл чай.

Офис визия за работещите дами

Неслучайно започвам именно с този аутфит. За жените, които прекарват по-голямата част от времето си на работа в корпоративна среда, е важно да изглеждат и да се чувстват и удобно, и стилно. Затова в тази визия съм заложила на вечната класика, която никога няма да бъде демоде. Права пола тип молив с деликатна цепка като лек женствен акцент в комбинация с бяла риза от памук за комфорт и лекота. И ако дотук всичко ви изглежда прекалено стандартно, не прибързвайте със заключенията, защото съм приготвила малки, но доста обещаващи аксесоари, които тотално ще променят цялостната ви офис визия. Компактна и елегантна, бяла чанта, която побира повече от телефон, тефтер и няколко типично дамски принадлежности, но и не тежи твърде много. Удобни, но стилни обувки и котешки слънчеви очила с ефектни бели рамки, които тотално ще кореспондират на есенните трендове за тази година.

Пола: Top Secret ; риза: Marciano Guess ; чанта: GUESS ; обувки: S`Oliver ‚ очила: NA-KD;

Снимка: trendo.bg

Снимка: trendo.bg

Go out визия за парка

Повечето хора асоциират разходките в парка със спортни дрехи и това е напълно обичайно. Аз обаче реших да избера дрехи, с които да се чувствате удобно, но едновременно с това и красиво, и актуално. Кой е казал, че в свободното време сред градската природа човек трябва да заложи единствено на анцузи или дънки? Предлагам да се впишете сред есенните прелестни пейзажи с дълга зелена рокля, която подчертава и оптически издължава почти всяка фигура, в комбинация със спортно-елегантни обувки на нисък ток. Тези спортно-елегантни обувки имат същите цветови елементи като чантата, която съм харесала за акцент, и се съчетават перфектно с коженото яке. Тези аксесоари ще ползвате не само през есента. Да не пропусна черните котешки очила, които не са задължителни, но съм сигурна, че дамите с афинитет към детайла ще ме разберат.

Рокля: Liu Jo; яке: Haily's; чанта: Guess; oбувки: Тop Secrets; очила: NA-KD

Снимка: trendo.bg

Снимка: trendo.bg

Градска стилна визия

Да си дойдем на думата... Този месец поговорихме за един от най-актуалните принтове, които ще бъдат предпочитани през студените месеци. В тази връзка няма да изненадам никого от вас с избора си на леопардов принт като десен на чанта и рамки на очила. Такива смели решения е добре да се предприемат, когато се съчетаят максимум два цвята, защото иначе има опасност да станем натрапчиви. Ето защо съм се прицелила в дълга елегантна рокля в цвят бордо и черни обувки на средновисок ток. На пръв поглед отделните елементи от аутфита изглеждат някак по-дръзки, но всъщност комбинацията е доста елегантна.

Рокля: Marciano Guess; чанта: Guess; обувки: S`Oliver; очила: NA-KD

Снимка: trendo.bg

Снимка: trendo.bg

Повече интересни есенни находки може да откриете на www.trendo.bg>>

Oще за рубриката VЯRAFIED следете в Инстаграм.