В рубриката за модерната градска жена VЯRAFIED на Dir.bg многократно съм повдигала темата за всякакви дерматологични иновации. Спазвайки правилото да споделям всичко, което ми е направило повече от добро впечатление на база опита ми, и този път няма как да не споделя с вас поредната иновация в грижата за сияйна кожа. Днес ще ви разкажа за един от най-новите и търсени серуми, който съдържа точно онези 3 ключови съставки за копринено гладка кожа. Причината да споделя и тази новост с вас е уникалната комбинация от ниско- и високомолекулярна хиуалуронова киселина, алфахидрокси киселини и антиоксиданти. 

Ще попитате защо? 

Оказва се, че именно тези три ключови компоненти играят най-важната роля при антиейдж грижата, защото подпомагат запълването на фините линии, свиват порите и изглаждат релефа на кожата, давайки ѝ онова усещане за свежа и тонизирана кожа. Насочвам вниманието ви, че в аптеките се предлагат различни и всякакви продукти, които обгрижват поотделно изброените по-горе стъпки. С радост ще споделя с вас именно този серум, който комбинира всички важни стъпки с едно изстискване на пипетката...

Кой е серумът 3 в 1?

Hyaluron-Filler Свиващ порите серум е продуктът, който ме накара да преоткрия Eucerin® - един от най-надеждните дерматологични брандове с над 100-годишна история. Той е специално създаден за дами на възраст 25-34, които се сблъскват с първите признаци на стареене, и е подходящ за всеки тип кожа, включително за склонната към акне. И да си призная, че с всеки нов продукт Eucerin ми стават все по-любими. При регулярно ползване серумът наистина може да ви помогне да заобичате отново кожата си дори без грим. Този продукт е преминал различни дерматологични проучвания за поносимост от кожата и ефикасност, както и през тест продукт в употреба(PiU test), направен сред 240 жени на възраст между 25 и 34 години, чиято кожа показва първи признаци на стареене. След редовна употреба на продукта, в рамките на четири седмици, участниците в проучването докладват, че отново усещат кожата си гладка.

Защо да започнете да ползвате този продукт именно днес, не утре, другата седмица... преди да забравите

Не всички жени залитат по излишната грижа и това е похвално, особено когато козметичните ви рафтове не преливат от излишни продукти с изтекъл срок на годност. Но когато урбанистичната вихрушка и динамиката на действителността, в която живеем, ни обхване, в комбинация със стреса и слънчевите лъчи, забелязваме все повече как процесите на стареене на кожата се ускоряват. И тогава осъзнаваме, че докато сме млади бръчките са последната ни грижа, но появят ли се веднъж, доста по-трудно можем да ги редуцираме.

Лесна употреба и още няколко плюса на Hyaluron-Filler

Разширените пори са нещо, което никак не харесвам в кожата си и определено не искам да са толкова видими, особено в зоната около носа, под околоочния контур. Когато за пръв път тествах продукта, това което ми хареса, беше, че стъклената опаковка е с дозатор. Първоначално смятах, че 30 мл е твърде малко като количество, но именно дозаторът на серума прецизно изпомпва нужното количество в пипетката и това прави Hyaluron-Filler Свиващ порите серум всъщност доста икономичен в дългосрочен план. Освен това има доста освежаваща и лека формула с доста свеж аромат, прави кожата ми хидратирана на допир. Оказа се, че дори мога да го ползвам и като основа за грим, защото поне веднъж в седмицата ми се налага да ползвам сценичен грим. Това е и причината винаги да търся и полагам повече грижа за кожата, за да я запазя чиста, млада и свежа, колкото се може по-дълго.

 

Да не забравя да ви напомня - задължително е да използвате продукти със слънцезащитен фактор по време на употребата на серума и седмица, след като тя приключи. Eucerin® предлагат чудесни опции, които може да откриете тук.


*Материалът съдържа продуктово позициониране.