В рубриката за модерната, градска жена VЯRAFIED на Dir.bg много често съм представяла различни продукти, които са повече от открития за мен. Идеята ми е да споделя повече информация за забележителните иновации, които ще помогнат на все повече дами да поддържат себе си в най- добрата си форма.

Тази седмица определено имам добри новини за онези от вас, които разчитат на бюджетното качество на френската козметика, превърнала се в еталон за сигурна и достъпна грижа за кожата.

На прицел е нощната грижа, към която се обърнаха световните звезди Джейн Фонда и Кейт Уинслет!

Нощната грижа за кожата е момент, за който открито можем да си признаем – между нас по женски, че доста често пропускаме. Причината е, че я неглижираме заради умора, ангажименти или просто защото вече не вярваме достатъчно в ефективността на даден продукт.

Снимка: Вяра Младенова

L`Oréal Paris са иноватори в създаването на константни формули, които във времето се превръщат в бестселъри. Най- новото им откритие наистина приковава не само моето внимание, но и това на знаменитости от световен мащаб. Paris Age Perfect Cell Renew Midnight Serum е нощен серум, който тествах 3 седмици и забелязах неочаквани резултати: * По-гладка и по- хидратирана кожа, без омазняване и запушване на порите C1 - Internal use *Видимо повече блясък и избистряне на тена – ефект, дължащ се на хиалуроновата киселина и екстракта от горчив портокал. Този серум е обогатен с витамин E и антиоксиданти, които подпомагат възобновяването на клетките, изглаждат и стягат кожата. Ден след ден на употреба е гарантирано оптимално хидратиране, свежест и забележим по-младежки вид. 

Разбира се, към този серум има и дневен и нощен хидратиращ крем, които в комбинация постигат дълготрайни резултати. Самият серум е изключително лесен са ползване, а това, което най- много ме впечатли е, че не е никак „лепкащ“. Хубаво е да се прилага всяка сутрин и вечер по 3 или 4 капки върху почистена и подсушена кожа. Може да го правите и в комбинация с друг продукт - например преди нанасяне на хидратиращия крем L`Oréal Paris Age Perfect.

Какво казват знаменитостите за серума и защо го ползват?

Джейн Фонда:

83-годишната Джейн Фонда споделя пред GRAZIA UK, че вечер, след като премахне своя грим поставя новия серум на L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renewal. Според нейните наблюдения той има много антиоксиданти и хидратира кожата доста добре, освен това се предлага в рециклируемо стъкло. Като личност, която се вълнува от климатичните промени, Фонда разказва, че неин приоритет са продуктите, които съдържат по-малко пластмаса, по-устойчиви са и са рециклируеми.

Снимка: Вяра Младенова

Кейт Уинслет:

Кейт Уинслет е посланик на Loreal и споделя пред Refinery 29, че живеем във времена, в които имаме все „ по-широка гама от продукти за грижа за кожата, отколкото когато и да било преди“. Именно този факт ни кара да се чувстваме обгрижвани, но и объркани какво точно да си купим и да използваме. Уинслет определя среднощния серум за обновяване на клетките на L'Oréal Age Perfect като основна част от грижата за кожата в нейната рутина за красота. Актрисата споделя още нещо, което е заложено и в посланието на Loreal Paris:

„Красотата не трябва да е елитарно, непостижимо понятие".

Затова и цената на серума е достъпна!


Материалът е подготвен със съдействието Л'Ореал.