Актрисата Джейда Пинкет Смит зарадва феновете си с новината, че, макар да е диагностицирана със заболяването алопеция, което причинява косопад, косата й е започнала малко по малко да расте.

Тя използва профила си в Instagram, който е с над 11 млн. последователи, за да сподели щастливия момент, публикувайки два кадъра показващи как е изглеждала преди и как изглежда сега.

"Тази коса тук прави опит да се завърне. Все още има няколко петна, но ще види. Снимка 1: Минало. Снимка 2: Настояще", написа Джейда към публикацията си.

Джейда винаги е говорила открито за автоимунното си заболяван, разкривайки, че е била диагностицирана с алопецията през 2018 г.

View this post on Instagram

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

"Имам проблем, заради който косата ми пада. В началото, когато всичко това се случи, бях ужасена. Случи се, когато бях под душа и в ръката си държах кичур коса. Това ме стъписа и си казах: "Господи, ще оплешивея ли?", разказа в YouTube канала си Джейда.

Джейда е била окуражена от дъщеря си Уилоу да разкаже за проблема си

Снимка: Официална страница в Инстаграм на джейда пинкет смит

"Това беше един от онези моменти в живота ми, в който се тресях от страх", допълва още съпругата на Уил Смит. Тя обясни, че е била подтикната от дъщеря си Уилоу да сподели публично за здравословните си проблеми.

Припомняме, че по време на церемонията за раздаването на престижните награди "Оскар", комикът Крис Рок се пошегува с вида на Джейда от сцената, без да е бил наясно с проблема й. Това провокира съпруга й Уил Смит да стане от мястото си и в момент на ярост да му удари шамар.