"По стъпките на красотата с Мария" ще ви въведе в света на естетичната и разкрасителната медицина, ще отговаря на много от въпросите, които си задаваме като: как така звездите не остаряват, кои са любимите им процедури, с какво се хранят, кои са най-популярните козметични интервенции и какви са рисковете от тях. Ние ще ви срещнем с най-добрите специалисти и с нас ще влезете в най-модерните клиники.

Основните теми, които ще засягаме всяка седмица ще бъдат свързани не само с красотата, но и с женското здраве.

Особено внимание ще обърнем на естествените начини да останем във форма възможно най-дълго. Ще си говорим за хранене, хранителни добавки, хормони, дерматологични и пластични интервенции, процедури, които можем да си направим вкъщи и репродуктивни проблеми. Благодарение на вашата обратна връзка ще включваме в предаването теми, които са важни за вас.

Водещата на предаването Мария Чолакова е журналист, който от 15 години изследва и отразява иновациите в пластичната хирургия и дерматологията. Създател е на първата по рода си онлайн видео платформа за разкрасителни процедури в България. Продуцент и водещ е на телевизионни формати за красота, здраве и лайфстайл. Мария Чолакова има докторска степен в областта на "Медии и комуникация".

Снимка: Wness TV

В първи на "По стъпките на красотата с Мария" видяхте две изключително актуални манипулации за подмладяване на околоочния контур, а именно лазерно подмладяване и една съвсем нова процедура, която се извършва само с физиологичен разтвор.

Освен това научихте коя е любимата процедура с курешки от славей на Виктория Бекъм и как да си върнете свежестта на очния контур сами вкъщи. Разбира се, няма да пропуснем и храните, които ни даряват със свежест и красота.

Очаквайте ни всяка събота, точно в 11:00!

"По стъпките на красотата с Мария" - само по WnessTV.