Модерни градски интелигентни хора, които не са подвластни на клишета и умеят да съвместяват различни роли. Едновременно елегантни и красиви, четящи и образоващи се, смели и дръзки, работещи, но всеотдайни към дома и близките.

Ако това сте вие, признавам, че съм една от вас.

В свят на информация от всеки ъгъл аз намерих своето местенце. То е в Dir.bg и съм готова да го споделим заедно. Аз съм Вяра, вярвам в него и го подпечатвам с #VЯRAFIED - верифицирано от първо лице.

Всеки от нас знае колко ценни са вълшебните минутки лично време в натоварения ден. Ако не стигат за среща на кафе с близък човек, ще ги прекараме заедно.

Аз имам какво да споделя. Както и вие на мен. Ще го правя на страницата на #VЯRAFIED в Dir.bg, а вие ще ми отговаряте с коментари тук, във Фейсбук и Инстаграм страниците на Dir.bg, както и в моите лични канали в социалните мрежи.

Снимка: Студио КАРЕ за VЯRAFIED

Щастливо омъжена в семейство от трета генерация спортисти. Майка на четвърто поколение - дъщеричка на 2 години и 9 месеца. Вдъхновена от световната мода, спортист по природа, родител по призвание, пътешественик по избор с безкрайни мечти. Жена, която обича да се поддържа и не се срамува от това.

Снимка: Студио КАРЕ за VЯRAFIED

#VЯRAFIED e рубрика не само за жени, а и за господата, които могат да узнаят повече за нас - дамите. От фитнес залата през необятния моден свят и травел дестинации, до всички женски забавления с моето най-голямо богатство - дъщеричката ми. Това е моят живот и начинът, по който го живея.

Снимка: Студио КАРЕ за VЯRAFIED

А понеже всички сме хора, допускаме и грешки. Ще ви призная и за тях с надеждата да бъдат полезни за вас, да ви помогнат да разпознаете своите. Няма перфектен свят, както и перфектен живот. И затова няма да скрия нито една от трудностите, пред които се изправям, предизвикателствата на съвременния живот.

Снимка: Студио КАРЕ за VЯRAFIED

Очаквайте поредицата #VЯRAFIED - всяка седмица в Dir.bg