Вихра смята, че ако Иван се съгласи с някои нейни условия, свързани с дъщеря им Ава, раздялата им ще мине мирно и тихо. „Не искам детето ми да ходи в къщата, където живеят Иван и другата жена, поне докато не порасне малко“, даде яснота Вихра. Причината да не желае да среща Ава и Ирина Сарачинова били нейните опасения, че блондинката „е много манипулативен тип и се страхувам детето ми да не бъде манипулирано“.

Че блондинката е неискрен човек каза и майката на Вихра - Стела. "Усещам много фалш в нея", категорична бе тя и допълни, че когато се преструваш, това се вижда много лесно и се познава. Стела добави, че Ава се разплакала, когато разбрала, че татко й ги е изоставил. След като Иван си тръгнал от дома им, Ава многократно питала баба си дали обича нея и родителите й. "Сърцата ни са свободни от омраза, простили сме му, нищо лошо не таим към него", призна майката на Вихра.

Най-добрата приятелка на Вихра пък коментира тежкото пиянство на Иван. "Вихра беше добрият баланс, тя знае какво се случва една чашка след това. Аз една вечер видях какво става, ако не го спре. Той е забавен, смешен и в един момент си маха маската и става друг човек - тазманийски дявол, няма човек, който да може да го укроти. Когато пие, не е той - агресивен е, заяжда се, рита, бута, няма значение дали е Вихра, дали съм аз, просто не трябва да си човека на пътя му."

Вихра сподели, че колкото и агресивен да е ставал Иван, той никога не й е посягал. По думите й сега бившият й мъж е спрял да пие и "ако това продължи, ще бъде страхотно".  Вихра заяви, че е била 10 години зад мъжа си и го е подкрепяла във всичко. Освен това връзката им е започнала, когато Иван е бил никой.

Що се отнася до развода им, Вихра каза, че той е започнал с фалстарт, тъй като в документите имената й били сбъркани. Тя беше категорична, че няма да се омъжи за втори път.

Вихра сложи символичен край на стария си живот като съблече пред публиката в студиото сватбената си рокля и остана само по черен клин.

Вижте снимки от участието на Вихра в Споделено с... >>