44-годишната звезда, която за кратко бе омъжена за кънтри певеца Кени Чесни през 2005, иска да открие радостта от майчинството и да сподели приключението да бъде родител с подходящ партньор.

"Рене осъзнава, че е по-малко вероятно да зачене и роди по естествен път. Това, че няма семейство, я разстройва. Утешителното за нея обаче е, че на 44 години не е късно да стане майка по друг начин. Сега Рене работи по собствени проекти, което й осигурява повече време и гъвкавост в изграждането на стабилни отношения с подходящия партньор. Пред нея се открива възможността да създаде семейството, за което винаги е мечтала. Рене е романтичка и не иска да бъде самотна майка. Желанието й е да се впусне в приключението, наречено родителство, с точния човек", азкрива за сайта RadarOnline източник от обкръжението й.

Рене Зелуегър и Дойл Брамхол II, който е китарист на Ерик Клептън, са приятели от студентските им години в Тексас през 90-те години на миналия век. Приятелството им прерасна в любов преди около 18 месеца, припомня изданието.