Станислава ще продължи да съобщава прогнозата за времето до последно. "Много си сладка с тумбаче, давай", казали й от ръководството на bTV.

Стаси забременяла, след като се върнала от пътуване до Мароко. Точно тогава тъкмо си била казала "Споко. Няма да чакам бебе, притрябвало ми е". В Мароко видяла колко обикновено живеят хората и как не се вълнуват непрекъснато за бъдещето си.

Сега Цалова така се е вживяла в ролята на бъдеща майка, че оплела терлички и жилетчица на една кука за бебето. Почнала да майстори и одеало, но се провалила. Затова ще го предложила на майка си за яка.

Вижте снимки на Станислава >>

Притеснявам се дали бебето е добре, но се надявам всичко да е наред. Разбрах, че когато искаш нещо много, то не става веднага, каза синоптичката.

Станислава има дълга семейна история. Екзотичните й черти са наследство от баба й - японка, и дядо й - кореец. Като деца те живеят на другия край на света - на остров Сахалин, между Япония и Русия. След Втората световна война и двамата са депортирани в СССР. Там се ражда майката на Станислава. В Русия тя се запознава с бъдещия си съпруг и не след дълго Стаси идва на бял свят в София през 1980 г., припомнят от БЛИЦ.