Списание "Пийпъл" публикува подробности за Гарнър след развода. Списанието твъди, че актрисата не се чувства готова да излиза по срещи, тъй като продължава да смята, че Афлек е "любовта на живота ѝ".

Вижте снимки на Дженифър, Бен и децата им >>
 
"Тя определено не подскача от радост и не крещи "Аз съм необвързана!", нито пък планира срещи. Тя все още казва, че Бен е бил любовта на живота й", споделя източник пред сп. "Пийпъл".

Това обаче явно не важи за вече бившия ѝ съпруг, който не си губи времето. Все още не е ясно коя е новата му избраница, но близък твърди, че романсът не е "сериозен".

Гарнър обаче възнегодува във Фейсбук, че не е позирала за фотографията от корицата и не е "участвала или одобрила" публикуваното, пише БТА. Докато според нея снимката не е "трагедия", тя каза, че статията ще окаже влияние на нея и семейството ѝ и иска да "изясни фактите".

Актрисата също обори репортажите на таблоиди, че е бременна с близнаци.

Говорител на сп. "Пийпъл" каза, че историята за Гарнър "е безпристрастна и вярна", като добави, че не включва слухове и не твърди, че звездата е бременна.
 
Бен и Дженифър се ожениха през 2005 г. и имат три деца. Малко след 10-ата си годишнина обаче, една от любимите двойки на Холивуд обяви, че слага край на връзката си. Малко преди това стана ясно, че Бен е стъпил накриво и то с бавачката на децата.

Според други версии обаче Гарнър и Афлек са стигнали до развод заради зависимостите на Бен към алкохола и хазарта.

Миналата година те все пак опитаха да укрепят брака си, но не се получи.