Те получиха специална задача от Big Brother. Двете певици трябва да останат незабелязани в къщата.

Вижте снимки на близначките >>


На останалите съквартиранти Big Brother заповяда да си сложат маски и да раздадат помежду си над 300 целувки по устните.

През това време двете нови съквартирантки се промъкнаха в къщата, а Big Brother даде специална мисия на двойката, за която публиката гласува с лайкове на снимките им във Фейсбук.

Вотът на зрителите бе безкомпромисен за Алекс Богданска и Тото. Те получиха специална задача да идентифицират кой е влязъл в къщата, без да свалят маските си.

Какво се случи преди това


Ваня Щерева и Антон Стефанов се целунаха пред Big Brother. Те споделиха, че имат "прителско семейство" и според тях Тото и Алекс много са си допаднали. Двамата изразиха мнение, че те си пасват интелектуално, визуално и като чувство за хумор.
 
Сашка Васева даде тон на откровенията в къщата и сподели, че не вижда с дясното око.
 
Алекс Богданска разказа какво ѝ се е случило след раздялата с Даниел Петканов преди година - как непознати хора са я замеряли с храна и са оставяли неприлични бележки по колата ѝ.
 
Биг Брадър разкри тайната мисия на Алекс и Дани - да сродят Сашка и Алфредо и брадърите получиха багажите си. 
 
Маргарита Хранова и Сашка Васева разполагат със собствен ВИП апартамент. Сашка Васева разказа, че има клаустрофобия, а Маргарита разказа, че похърква и й даде карт бланш да я буди при нужда.

21-годишните близначки Александра и Владислава станаха популярни през 2013 г. с участието си в музикалното риалити "Х-Фактор". Завършили са поп и джаз пеене в Национално музикално училище „Любомир Пипков“. 
Преди време те разкриха, че най-щастливият момент в живота им е бил, когато трансплантират бъбрек на майка им на рождения им ден.