В новия сайт ще се потопите в море от силни усещания – ще потънете в насладата от музикалните пиеси на квартета, сетивата ви ще зарадват атрактивни фотоси, ще почерпите щипка лична биография за всяко едно от момичетата, каничка информация за минали и предстоящи събития от живота им.

Заклетите играчи на покер знаят, че малко неща в живота са по-хубави от това да ти се падне каре. И в музиката карето е не по-малко успешен формат  - доказват го музикантките от Hypnotic с талантa си, атрактивно сценично присъствие и елегантен сексапил. Момичетата изпипват обаче не само музикалните си проекти, а цялостното си присъствие в публичното пространство. И ако в покера карето малко или много е плод на случайност, няма нищо случайно в успеха на Боряна, Гергана, Мария и Марина. Достатъчен е един поглед към биографиите на професионалистите, които стоят зад техния талант и изграждат дръзко техния музикален, визуален и медиен образ. Един от тях е Маурицио Абени – известният италиански композитор, работил със самия Андреа Бочели, който е отговорен за музикалните аранжименти на квартета. Hypnotic поверяват изработката на сайта на известния уеб дизайнер Георги Линков - Гео, които отскоро е арт директор на Studio X. Главните виновници за оригиналното излъчване на сайта пък са студио Wings. Те дават уникални идеи за визията на Hypnotic и създават страхотните снимки.

Хипнотични усмивки, безкрайни крака, фатални погледи, разхвърляни ноти, нахално развяти коси – всичко това собственост на четирите момичета с лъкове в ръце – ще прободат в сърцето всеки посетител. Създателите забраняват разглеждането на новия сайт, защото ще останете хипнотизирани.
Вижте снимки >>