"В последните месеци Емилия Цветкова - Емануела демонстрира явно нежелание да спазва поетите към нас ангажименти и заявява публично намерението си да прекрати едностранно и без наличието на правни основания действащия помежду ни договор. Към момента подписаният между „АРА Мюзик” ЕООД и Емануела продуцентски и мениджърски договор е валиден и обвързва фолк-изпълнителката с всички поети от нея задължения, в това число за неустойки при нарушаване на изключителните права на продуцента и мениджъра.

С настоящото още Ви уведомяваме, че както досега, така и за в бъдеще всички артистични и медийни прояви на Емануела следва да се договарят и съгласуват само и единствено от PR отдела на „АРА МЮЗИК” ЕООД, за което самата певица е надлежно информирана" - пише още в писмото.

През лятото фолк певицата твърдеше, че е изпратила нотариална покана до "Ара мюзик" за прекратяване на договора. Спред нея имали противоречия със собственика за начина на работа. "Когато на едната страна й липсва желание да работи в екип, тогава нещата трябва да приключат", коментираше брюнетката. Доста неща се изписаха по въпроса какво ще прави Емануела, като според едно от предположенията тя щяла да влезе в договорни взаимоотношения със Слави Трифонов заради участието си в неговия минисериал "Къде е батко".
Вижте снимки на Емануела >>