Събитието ще се състои на 22 октомври и ще бъде подкрепено от специално сформиран за целта бенд. Това е третият концерт от такъв калибър в кариерата на фолкпримата - първият бе през 2000 г. в подкрепа на албума й "12 диаманта", а вторият, промотиращ "Крепост", през 2003 г. В началото на октомври пазарен факт ще стане и тройният й The Best.

Към албума звездата е заснела чисто нова сесия с Камен Вълканов, която определя като доста "западнярска". В интервю за signal.bg наскоро сподели, че още обмисля концепцията на шоуто, но със сигурност освен с модерен балет то ще бъде украсено и от фолклорен ансамбъл. Пеенето по стар обичай ще бъде сто процента на живо, като за бекграунд ще ползва както музикантите си, така и синбеци. Няма да липсват и специални гости, чиито имена засега се пазят в тайна. Сред обичайните заподозрени се очаква да бъдат Азис (пайнерката му подари хита си "Ледена кралица", заедно създадоха и дуета "Не сме безгрешни") и една от най-добрите й приятелки  в бранша-  Тони Дачева.

"Правя 15 години на сцената, нито са много, нито са малко, но пък са си моите и за това са ми много сладки. Това са години на много упорит труд и всичко е съпроводено с моята амбиция към нещо по-добро, към това да подарявам това, което умея най-добре, да подарявам моите песни на почитателите и да ги радвам. Мисля, че това е моята мисия. Реших да зарадвам феновете като направя този концерт-спектакъл. Като се има в предвид, че толкова години не съм взимала участие на сборните концерти на телевизия "Планета", моите фенове ще са най-доволни от това" - каза Глория в интервю за signal.bg.
Вижте снимки от последните изяви на Глория >>