Мариана Йотова ще изнесе лайф концерт на 11.11 от 21.30 ч. в клуб Колорама. Програмата, която са подготвили двамата с пианиста Аспарух Бойлов включва джаз, БГ музика, евъргрийни и поп хитове. Под същия покрив танцьорът Алфредо Торес води салса уроци в четвъртък и петък. Съдбата отново събира двамата след като са участвали заедно в dance theatre “Линч – желание за близост” преди 4 години. Участията на Мариана Йотова ще станат традиционни за клуб Колорама, където всеки месец тя ще има участие, редувайки се с Ника Любецкая, Светльо и Цвети от Expose. Атрактивните концерти са част от програмата за партита и забавления на In Agensy. Лайфът на Мариана и Аспарух може да бъде видян и в пиано бара на хотел Ястребец в Боровец.

Мариана Йотова е позната на широката публика като част от дуета К2. Другата половинка на дуета Ралица обаче скоро изживя една от най-големите радости в човешкия живот – майчинството и цялата й енергия сега е посветена на грижите в първите месеци от живота малкия човек. Двете певици нямат намерение да спират работата си като дует. В момента за тях се пише нова песен и според Мариана в близките месеци има шанс да запишат парчето. Предложенията за участия към самата Мариана завалели именно след раждането на детето й и според нея е прекрасно, когато една майка има енергия и за креативни проекти – тогава силата й се удвоява.

Мариана поддържа абсолютно паралелно заниманията си с музика, театър и танци.  Със Смолянския драматичен театър подготвят премиерата на българо-американския проект „Куку комедия”, а малчуганите ще я видят в ролята на „Малката кибритопродавачка” по Коледа. Едновременно с това, в денс школата на украинската балерина Ника Любецкая Pretty Dance Hall, Мариана преподава класически танци. Двете с Ника обръщат специално внимание на подрастващите и са треньорки на мажоретен състав към 51-во училище по изкуствата.