Фотосесията е осъществена от арт-директора Биляна Хинова и криейтив директора Георги Манов заедно с 20-членен екип редактори, стилисти, гримьори, фризьори, сценографи, дресьори на животни и техни асистенти... Заснета е от оператора и майстор на светлината Красимир Андонов за сп. EVA.

Сашка Васева влиза в ролята на Червената шапчица!

Малко след като записа хита си „Хепи Бърдей, мистър премиер“, посветен на Бойко Борисов, и изпят на немски по текст от собствения й съпруг, Сашка облече тоалета на Червената шапчица. Пя италиански канцонети, докато размахваше брадвата, с която би се разправила с всеки нахален вълк в живота си.

Боби Сапунджиев – бившата Урсула изигра Пепеляшка.


Търсейки Принца, от екипа разбрали, че няма по-подходящ за тази роля от самия него. В стремежа да бъде идеален и истински млад, Боби специално за снимките си инжектирал ботокс.

Спящата красавица е Мария Силвестър (на снимката).

Най-голямото предизвикателство да се пресъздаде спрялото за сто години време около огромното приказно легло на Мария. Гледката на леглото, покрито с балдахин, обвито с паяжини, обрасло с клони и бръшлян, обгърнато със специално осветление въодушевила Боби и Мария. Конят, с който Принцът пристига в тази приказка, е дървен, а кучето му – бяло, пухкаво и малко.

Софи Маринова опитомява дивите лебеди.


Софи се завърнала от фотосесията от Испания. Преборила грип, завладяла още сърца по пътя си и пеела през цялото време, облечена в бодлив чувал от зебло.

Камелия е "Котарачката в чизми".


Стар таван на аристократична стара сграда в центъра на София, подарена някога от крупен богаташ на негова любовница, се превърнал във фон на историята. С перфектно тяло в съблазнително бельо плюс самочувствие, Камелия доказала за пореден път, че може да бъде непоклатима независимо от средата, в която е поставена. В случая – в едната ръка с жива мишка, в другата - с рапира, с която елегантно би пробола сърцето на всеки досадник.

Вижте филмче с най-интересните моменти от фотосесията >>

Филмът е продукция на сп. EVA.