"За съжаление, в 80% от случаите талантът върви ръка за ръка с мързела. Много хора си мислят, че като имат талант всичко ще им дойде от небето, а талантът всъщност е някакви 5% от цялата работа. Всичко останало е бачкане и който не го е осъзнал това нещо си остава само с таланта и точка по въпроса, нищо повече не се случва с него" - каза продуцентът в интервю за БГНЕС.

„Прави ми впечатление точно това, че така като гледам английските издания на шоуто, американските издания на шоуто, италианските, немските, виждам, че там на сцената стъпват едни хора, които дори и да нямат талант – имат самочувствие. А при нас стъпват на сцената хора, които дори като имат талант, нямат самочувствие.

И това идва от едни 20 години мачкане, преди това едни 50 години, в които са ти обяснявали, че ти си равен с всички останали и това нещо вече се е превърнало в народопсихология. Хората се страхуват да бъдат различни, а трябва да е обратното – трябва да се гордеят, когато са различни и се отличават от общата маса.

Може би това нещо трябва да се промени в мисленето на българина и да разбере, че различното е хубаво, защото само различните хора карат нещата да вървят напред. Това са хората, които всъщност правят прогреса и всички, които не са различни, трябва да се опитват да подкрепят различните, в крайна сметка това се отразява и на техния живот – ще го направи по-добър
" - завършва той.