За гала-концерта в столицата, на сцената в зала 1 на НДК ще бъде издигнато гигантско разпятие, изградено от десетки мултимедийни екрани, съобщават организаторите от DEGRIS. На фона на уникално светлинно шоу, мегазвездата ще изгрее впечатляващо на сцената, в центъра на огромния кръст.

Филип Киркоров ще даде начало на летните си концерти у нас с шоу-спектакъл в София. Концертът в зала 1 на НДК ще бъде реализиран с мащабите на грандиозните продукции, които Филип Киркоров поставя на световни сцени. Според организаторите, спектакълът би могъл да се сравнява само с концертите на Мадона – светлинно шоу, секси танцьори, мултимедийни ефекти и смяна на пищни костюми.

Вижте някои от най-пищните костюми на Киркоров >>

След ексклузивния шоу-спектакъл в София, националното турне “Просто подари” с шоупрограма N1 в Русия, ще продължи на родна земя с концерти в Пловдив (1 юли), Варна (4 юли) и Бургас (7 юли). Организаторите от компания DEGRIS издават още, че Филип Киркоров ще представи пред родна публика тричасов репертоар, включващ най-големите му хитове и песни от последните му албуми.

От два месеца насам, топ новина в руската преса е слуха за подновения любовен романс между Филип Киркоров и бившето му протеже Анастасия Стоцкая. Преди няколко години, руската мегазвезда бе ментор и продуцент на начинаещата певица, а 2004 г. представи своето протеже на българската публика в София и Варна в шоу-спектакъла “Чикаго”.

Вижте снимки на Филип и Ана >>