С какво се занимаваш в момента?

Уча за изпити в Консерваторията. В момента подготвяме, аз и моите колеги, мюзикъла „Коса” и репетираме здраво - танци, песни, както си му е редът. Освен това репетираме и с групата за предстоящия концерт и е доста напечена обстановката около мен.

Кога можем да те слушаме на живо?


Днес! На 4-ти юни заповядайте в Sofia Live Club от 22:30. Подготвили сме ви разни интересни неща. Освен авторска музика, ще има и много хубави кавъри на някои от най-големите световни хитове, но няма да ви казвам повече!  Елате и се забавлявайте заедно с нас.

Ще имаш ли участия по морето?

О, да! Още на 18 юни във Варна. Тогава двете с Маги ще пеем на рождения ден на Mall Varna. Така че ще се радвам да видя всички наши морски фенове там. А с бандата - тепърва предстои да го обсъдим с тях и с продуцентите ми Вирджиния Рекърдс. Надявам се, че ще обиколим някои от клубовете на българското Черноморие, но все още нямаме точно набелязани места.

Смяташ ли, че българската сцена за жива музика запада?

Не бих казала. По-скоро е обратното, защото на сцената няма ограничения и всеки е свободен да излезе и да покаже какво може и какво обича - както некомерсиална музика, така и комерсиална. Друг е въпросът, че липсва реклама и информацията за подобни събития трудно достига до хората. Но истински фенове на всеки стил музика винаги ще има.

Последният ти сингъл "Накъде" има още по-хард звучене от първия. Смяташ ли да се ориентираш изцяло към рока?


Аз харесвам много рок музиката, но също така и ритъм енд блус-а и се стремя да съчетавам и двата стила. Засега мисля, че се справям добре пък и обичам да експериментирам. Така че не се знае следващата песен, която ще направим, каква ще е. Може да е нещо много различно от „Накъде” като стил.

С топлото време се засилват и любовните трепети. Има ли някой
специален мъж, който е приковал вниманието ти?


Аз съм намерила моя човек още преди 3 години и се радвам, че все още я има тази тръпка, която те кара да настръхваш. Често той ме вдъхновява за нещата, които правя.

Всички познаваме екстравагантното ти сценично облекло. Какво обаче обичаш да носиш в ежедневието си?

Обичам да нося кецове с дънки и тениски с готини и шантави щампи. Отдавна се отказах от токчетата и мадамските дрешки. Обувам високи обувки само когато съм на сцената и, честно да ви кажа, след това нямам търпение да ги сваля от краката си, защото боли!

И тази година има доста интересни концерти в България. Кой от тях би посетила?

Да, очаква ни едно страхотно концертно и фестивално лято и искам да отида на всичко! Но все още не знам какви ангажименти ще имам и дали ще успея да съм навсякъде.  Със сигурност ще съм на Rammstein и на Metallica. Интересно ми е да видя и Prodigy.