Първият човек, заради когото легендите застават рамо до рамо, е шоуменът Камен Воденичаров, който е решил да се върне към пеенето и е готов  с парчета за почти цял албум. 

След като изпя преди доста години "Не съм избягал" и "Ала нямаш мен", Камен  премина през всевъзможни музикални, актьорски и медийни поприща, дори подвизава се  известно време до печалния й край и в музикалната телевизия ММ. Звездата на Воденичаров изгрява  в годините на прехода със студентското предаване  "Ку-Ку".

Днес Камен Воденичаров застава пред почитателите си в първи самостоятелен солов концерт. Най-напред ще изпълни  „Тихо е", която е дело на събралия се дует Дони и Момчил. Композиторът Герасим пък, с който Камен и Слави Трифонов се разделиха тогава, не само е дал разрешение да се изпълнят песните му "Ала нямаш мен", "Не съм избягал" и "Две мечти", но и е записал още една нова песен за рестарта на музикалната кариера на Камен.

Вижте снимки на Камен, Дони и Момчил >>

Дони и Момчил бяха дует близо 10 години.  Почти няма човек, който да не може и днес да запее техните хитове  „Уморени крила", „Малкият принц", „Сляпо момиче", „Слънцето на войника",  „Дива роза", „Твойта тишина", „Червило", „ Мания", „Стая с лилави стени".