Предвид високите температури през лятото, звездите със сигурност не разполагат с кой знае колко различни начина да заблудят любопитните папарашки обективи, дебнещи ги на всеки ъгъл, запазвайки самоличността си в тайна. Само че този, с който Мадона наскоро си послужи на Международното летище "Джон Ф. Кенеди" в Ню Йорк, със сигурност не бе сред успешните, тъй като вместо дегизировката ѝ да я направи незабележима, тя постигна точно обратния ефект, превръщайки я в обект на всеобщо внимание и интерес.

Причина за това бе, че в опита си да остане инкогнито, 62-годишната певица взе странното решение да пътува облечена с дебели дрехи, без значение от горещото време навън. Тя се появи в плътно черно яке тип "парка", под което носеше комплект, състоящ се от суитшърт с вдигната качулка и 3/4 панталони в същия цвят, изпъстрени от разноцветни фигури и надписи, допълнен от чорапогащник и кожени боти в тон. Завършвайки визията си тя бе сложила чифт слънчеви очила и задължителната за закрити публични места защитна маска.

27-годишният ѝ интимен партньор Аламалик Уилямс, с когото бе преплела романтично пръсти, вървейки към самолета, също бе спазил нейния зимен дрескод. Той е само с 2 години по-голям от дъщеря ѝ Лурдес Мария Чиконе Леон. От 2015 г. е част от танцьорите, с които "материалното момиче" на Холивуд пътува, за да изнася концерти по целия свят, като досега са поставили шоуто в Америка, Европа и Източна Азия. Очевидно разликата от 36 години не притеснява Уилямс, който е син на военен ветеран.

Вижте снимки >>

Слуховете за връзката им започнаха в средата на 2019 г., но само потвърдени само няколко месеца по-късно. Тогава американската преса публикува поредица от снимки, на които ясно се вижда как двамата разменят ласки на балкона на хотелска стая в Маями, без да се притесняват, че могат да бъдат забелязани и да се озоват сред водещите заглавия на пресата още на следващия ден... както всъщност и стана.

Снимка: Скрийншот Еxplica

През всичките години поп иконата е излизала само с един по-възрастен от нея мъж - актьорът Уорън Бийти, който е с 21 г. по-голям от блондинката. Романсът им обаче бе кратък и продължи едва 1 година - от 1989 до 1990 г. С времето тя започна да си намира все по-млади половинки, като преди Уилямс гадже на изпълнителката беше моделът Кевин Сампайо, с когото ги делят 33 г. Отношенията им започнаха през 2017 г., но двамата се разделиха малко преди тя да се озове в обятията на Аламалик.

Днес бе обявено, че Мадона ще снима за стрийминг платформата Paramount+ специални кадри, които ще бъдат монтирани заедно със задкулисни видеа от нейни концерти. Продукцията, озаглавена "Madame X", каквото бе и названието на последното ѝ турне, се очаква да излезе на осми октомври.

"Да споделя моята визия с глобалната публика е изключително важно за мен", каза изпълнителката на "Frozen" в прессъобщение за предстоящата лента. "Възможността да предам своето послание, показвайки артистичността на всички участващи в шоуто, при това пред по-широка аудитория е страхотна възможност, която идва във време, когато музиката е изключително необходима, за да ни напомни за свещената връзка между хората".

Снимка: Скрийншот Hola!