Мултимилионерката Адел, която след 5-годишно мълчание, изведнъж насочи фокуса към себе си с пълна сила, вероятно и заради излизането на новия ѝ албум, тези дни заяви, че се е преместила да живее в Лос Анжелис, защото цените на жилищата в Лондон не са по джоба ѝ. Тя има състояние от 130 млн. лири, което се равнява на 177 млн. долара, уточняват от "Daily Mail".

Певицата казва пред британския "Vogue", че е инвестирала в три имения в Бевърли Хилс, за да може един ден да получи по-добри приходи.

"Къщата, която имам в Ел Ей, никога не бих могъл да си позволя в Лондон-никога", натъртва звездата.

Носителката на "Грами" добави, че когато е в столицата на Обединеното кралство, по-голямата част от времето си е прекарвала "в кола или в сграда", и че се преместила на място с "чист въздух", където може да вижда небето.

Тя казва, че е разгледала достатъчно къщи в Лондон, преди да отлети за САЩ през 2016 г.

"Струваха стотици милиони лири, нямам толкова пари", категорична е тя.

Снимка: Стопкадър YouTube

Също така е очарована от времето в Калифорния. "Когато бяхме с Анджело в Англия, завали ли дъжд и си с дете, а ти нямаш план, направо си прецакан", смята тя.

Изпълнителката притежава три имения там, на стойност 30 млн. долара, които описва като "доста британски къщички".

Звездата живее в затворен комплекс, където съседи са ѝ Кейти Пери, Пенелопе Крус, Камерън Диас, Дженифър Лорънс, Никол Кидман и Кийт Ърбан, съобщава Post.

Снимка: Getty Images

Междувременно Саймън Конеки, от когото тя финализира развода си по-рано тази година, живее в едно от жилищата, така че "нищо не се променя за Анджело", каза още тя.

Адел също притежава дом в Лондон, който тя описва като "като италиански или нещо подобно" и добавя: "Дори не искам да сядам в него".

Адел е родена в Тотнъм и е израснала в района на Брикстън.