Няма съмнение, че всеки човек иска да зарадва партньора си с нещо наистина специално за рождения му ден, правейки празника му незабравим. Бягайки от до болка познатите клишета, днес хората определено проявяват все по-голяма изобретателност и креативност в подаръците си, точно като Александра Петканова, която изненада мъжа си с необикновено преживяване по случай 34-годишнината му.

Вчера в Инстаграм профила на Лудия репортер от малкия екран се появи галерия от няколко изображения, разкриваща на последователите му в социалната мрежа какво точно е получил от своята половинка. Очевидно Алекс е решила двамата да отпразнуват хубавия повод сами, далеч от суматохата на големия град.

Вижте сники >>

За целта те са се уединили в къща-балон, разположена в къмпинг Синева в Згориград, граничещ с живописния парк Врачански балкан. В последно време съоръжението с прозрачни стени, наподобяващо иглу, се превърна в истински хит сред любителите на природата, които все по-често го предпочитат пред обикновените палатки.

Снимка: Официален профил в Instagram

До всеки един от "балоните" в къмпинга се стига по индивидуална пътека, което гарантира спокойствие и уединение на гостите. Надуваемите постройки са известни с това, че осигуряват сигурност и комфорт, без значение от сезона и климатичните условия навън, които по никакъв начин не пречат на удоволствието от нощувката под звездното небе. За максимална интимност 3-декаровата зона, в която са разположени къщите, е забранена за останалите посетители на комплекса, а повечето от тях разполагат и с непрозрачна част.

"Събудих се в приказка", гласи посланието, съпровождащо кадрите, с които Алекс зарадва почитателите си в платформата.

Снимка: Официален профил в Instagram

На тях тя позира пред фотографския обектив без дрехи, закрила тялото си с бяла завивка, а зад нея се вижда спираща дъха гледка на зелената растителност, зад която се издигат величествените планински възвишения.