Напоследък името на Андреа постоянно попада в медийното пространство, насочвайки хорското внимание към певицата. В последно време действията на блондинката привличат всеобщия интерес. Съвсем наскоро тя обяви война на Митко Димитров - собственик на "Пайнер", атакувайки фирмата му. Ябълката на раздора се оказа концертът "Планета на 18", който се проведе в Пловдив.

Вижте кадъра >>

Изпълнителката използва социалните мрежи, за да нанесе удар по репутацията на музикалната компания, която преди години сама напусна. Вследствие на множеството ѝ публикации, твърдящи, че шоуто е пълен провал, Димитров отговори с отворено писмо, в което я нарече отчаяна жена и отхвърлена певица, която искала да се върне обратно в семейството на "Пайнер". Думите му събудиха гнева на бившата половинка на Андреа - боксьорът Кубрат Пулев, който се намеси и защити доскорошната си любима, описвайки я като смел и непримирим човек, популяризирал попфолка в чужбина. Накрая и Андреа направи изявление, в което разкри "мръсните номера" на Димитров и написа, че всъщност той е бил отхвърлен от нея.

След всичко това певицата замина за Москва, откъдето сподели кратки видеа в социалната мрежа. Сега обаче тя изненада почитателите си по съвсем различен начин. Наскоро, под формата на история в официалния си Инстаграм профил, тя публикува необичайна снимка. На изображението се вижда, че Андреа се намира в лечебно заведение, където е на системи, с поставен абокат на ръката ѝ.

Точната причина, поради която се е озовала в болницата, не става ясна.

"След луди снимки на видео клип", е единственото обяснение към фотографията, към което тя е поставила плачещи от смях емотикони.

Очевидно изпълнителката на "Дай ми всичко" е успяла да запази присъствие на духа и дори гледа на цялата ситуация от комичната ѝ страна. Като "виновник" за случилото се тя посочва режисьора Александър Александров.

"Твоите откачени идеи", допълва блондинката.

Едно е сигурно – за новия клип, който подготвя, тя е дала всичко от себе си, а сякаш и малко повече...