Кубрат Пулев подкрепи дългогодишната си приятелка Андреа в развихрилата се през последните месеци истинска поп фолк война. В епицентъра на задочните сражения са именно певицата и Митко Димитров - собственик на музикалната компания, която тя напусна - "Пайнер".

Наскоро двамата размениха остри думи в социалните мрежи, като първо Андреа обвини бизнесмена, че е монополизирал пазара, а в отговор той разпрати до медиите отворено писмо с язвителни коментари на тема завист и срок на звездна годност.

Въпреки че официално са разделени, Кубрат Пулев се намеси в спора. В часовете преди мач между потенциалните му съперници за боксовия връх Антъни Джошуа и Анди Руис, той препечата поста на Андреа на официалната си страница във Фейсбук и добави от свое име:

"Андреа е една от малкото смели и непримирими изпълнители, която се опълчи на осакатяването на жанра им и затова успя да го популяризира и в чужбина. Жалко, много жалко за звездите български, които са талантливи и обичат музиката и са идоли на много хора! Страхът български! Робското мислене! А сме в 21 век. Много жалко за българската музика и този уникален жанр поп фолк! Но, знаете, "не е луд този който яде баницата, а този който му я дава!"