Преди 5 месеца, когато лятото все още беше в разгара си, дойде новината, че една от най-обсъжданите двойки у нас се е разделила. През юли стана ясно, че Кубрат Пулев и Андреа са сложили край на дългогодишните си взаимоотношения, скоро след като кариерата на спортистът претърпя трус заради целувката му с Джени Суши.

Вижте снимки >>

Тогава вестта за решението им сподели самата Андреа, използвайки личната си Инстаграм страница, в която написа, че се наслаждава на живота на необвързаните. Не мина дълго време обаче и родната медия започна да спряга боксьора с чаровната бивша гимнастичка Стелиана Янкова, която, според пресата, бе причината спортистът и певицата вече да не бъдат заедно. Но накрая момичето отрече тези твърдения и прекрати спекулациите завинаги.

И въпреки че наскоро Кобрата демонстрира лоялност към бившата си половинка, защитавайки я във войната ѝ с музикална компания "Пайнер", днес се заговори, че Андреа вече не само го е преживяла, но също така му е намерила заместник, който е запълнил "празнината" в сърцето ѝ.

Според румънския сайт WOWbiz.ru изпълнителката има романс с 40-годишния си колега Дан Балан, който натрупа огромна слава с песента "Allegro Ventigo", превърнала се в един от хитовете на 2018 г.

Първоначално той доби популярност като солист на румънската група "O-Zone", на която е основател. През 2005 г. обаче тя се разпадна и той започна да гони самостоятелна кариера. Сега парчетата му често оглавяват международните класации и жънат небивал успех. Наскоро той бе съдия в музикалното риалити "Гласът на Украйна". 

От своя страна, през последните години Андреа изгради име в северната ни съседка покрай работата си с Кости Йонита, като тамошната публика е добре запозната с българката. През 2012 г. тя дори подписа договор с "Roton Music" - най-голямата румънска музикална компания, в чийто каталог е и Балан.

Преди броени часове сайтът писа, че в последно време близкото им приятелство е преминало в любов, която двамата се опитват да държат в тайна.

"Откакто се раздели с Кубрат, Андреа е неотлъчно с Дан, като го придружава на различни събития и отскоро са заедно в Киев. Те се опитват да крият отношенията си и на публични места се обграждат с приятели. Не интимничат, но когато са сами... Между тях определено се случва нещо", казват източници на медията.

Факт е, че от дни блондинката е в украинския град, откъдето споделя кадри в социалните мрежи.

"Любовта ми към Киев е безгранична. Винаги се връщам към мястото, на което съм била най-щастлива", гласи посланието към една от фотографиите ѝ.

Отделно, сайтът посочва, че доскоро Андреа не разкриваше кой е любимият ѝ изпълнител, но отскоро тя открито споделя, че това е Дан Балан.

Като причина за дискретността им се сочи имиджа на ерген, който Балан поддържа, понеже по-голямата част от фен базата му е изградена от жени. В което няма нищо чуднo, предвид, че той бе избран за най-сексапилен артист в Русия.

От WOWbiz.ru са потърсили за коментар Йону Бежинарю - мениджър на Андреа за Румъния, който отговаря, че от уважение към звездите, които представя, предпочита да не обсъжда личния им живот, дори и да е наясно с него.